Over mij

Hallo daar! ik ben 22e jaar oud en woon in Arnhem ik ben een eerstejaars student Software Developer aan het Technova college, ik ben erg gepassioneerd en hardwerkend. Zelf heb ik nog niet veel ervaring maar dat wil ik graag opbouwen!

Portfolio

Projecten tijdens opleiding

Project – Microbit

APP

We hebben met het tweede project individueel gewerkt aan het stappen maken van het programmeren. Op het begin met microbit deden we dat doormiddel van het slepen van blokken die een bepaalde functie had. dus we hebben geleerd de eerste stappen met programmeren.

 

Project – Website

WEB

In dit project heb ik geleerd hoe ik mijn eigen website maak met HTML en CSS. Dit vond ik best erg lastig op het begin. Wat ik hiermee heb geleerd is het gebruiken van CSS en HTML. Verder heb ik voor het eerst XAMPP gebruikt.

 

Project – Text Adventure Game

APP

Ik heb mijn eerste Text game gemaakt en heb kennis gemaakt met het werken met C#. Ik vond het een pittige opdracht maar je moet deze gelukkig in twetallen doen zodat je elkaar kon helpenn dus ik heb geleerd goed samen te werken met C# en hoe je je eigen text game maakt.

 

Project – Memory Game

APP

Hierbij heb ik voor de eerste keer in windows forms gewerkt we moesten een spel maken memory en dat was een beste leuke uitdaging om te doen. ik heb allemaal nieuwe dingen geleerd bijvoorbeeld het gebruiken van windows forms

 

Project – Local Multiplayer Game

UNITY

Bij die project heb ik samen met een klasgenoot het oude spel Pong na gemaakt met het gebruik van unity

Contact Mij

Ik hoor graag van u!

Stuur me graag een mail of bel me tussen Maandag/Vrijdag tussen 09:00 en 17:00

Phone

0640789769

Address

Arnhem, Gelderland

© 2023. Developed door Jim van den Brink.